De familie achter Rofmeddow

In 2016 bedachten wij dat we meer met de boerderij wilden doen dan alleen melk leveren aan de coöperatie . Meerdere scenario’s als tweede tak zijn de revue gepasseerd en het maken van yoghurt is het geworden. Met een kleine pasteur voor yoghurt bereiding gestart om het te proberen. En dat lukte! In de strijd om de lekkerste zuivel van Nederland wonnen wij in 2017 de Cum Laude prijs in de categorie Hangop. En in de categorie yoghurt als vierde plaats een hele verrassing en de energie om door te pakken. De kleine pasteur werd vervangen voor een variant met 300 liter inhoud.

Inmiddels verwerken wij een deel van onze melkproductie in yoghurt, hangop, vla, karnemelk en chocolademelk en gepasteuriseerde melk.

Ontmoet de Brinken!

Arjan is de stamhouder van de familie van den Brink. Geboren en getogen op de boerderij, runt hij dagelijks met veel passie het bedrijf en verzorgt hij zijn 90 koeien met veel liefde. Deze gave brengt hij over naar zijn kinderen die dagelijks helpen met koeien melken.

Mariella heeft na jaren gewerkt te hebben op luchthaven Schiphol, gekozen voor een verdere carriere op de boerderij. Als zuivelaarster. Als boerendochter uit een kaasmaak familie zeer bekend met het boerenleven.

Elif (16 jaar) en Mees (13 jaar) zijn de trouwe leden van het testpanel van de Rofmeddow producten.

Elif lijkt haar hart te hebben liggen op de boerderij. Ze wil graag boerin worden. Het liefst loopt zij de hele dag tussen de koeien en doet ze klusjes voor haar vader op de boerderij.

Mees is een echte dierenvriend en knuffelt wat raak op de boerderij. Als voetballer heeft hij alle ruimte op het erf om te oefenen.